Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 32 km

Dode hond op strand Dishoek

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.13 uur
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Op het strand tussen Dishoek en Zoutelande is een dode hond aangetroffen. De politie zoekt de eigenaar.
 

Volgens de politie gaat het om een kleine, bruine hond met brede zwarte halsband. Het dier werd levenloos aangetroffen langs de vloedlijn. De hond is volgens de politie mogelijk weggelopen en verdronken.


De politie wil graag in contact komen met de eigenaar. Hij/zij kan contact opnemen via 0900-8844. De eigenaar kan zich ook melden bij de Dierenbescherming.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (5-1-2012 om 07:41)
Het heeft er alles weg van dat deze hond is aangespoeld. En aangezien we al een paar dagen storm hebben en de getijgolf uit het zuiden komt, kan die hond ook uit België of Engeland komen.
Jacobiene (5-1-2012 om 07:32)
@beste peter, de politie die staan te flitsen achter een viaduct is een andere afdeling de verkeerspolitie.....en dan zijn nog een hoop politie mensen over, het druk heeft want de mensen worden meer en meer brutaler.....
Vlissinger (4-1-2012 om 23:09)
Oh wat erg :(((( ik hoop dat het baasje zich meld en heel veel sterkte
Thera (4-1-2012 om 23:02)
Apart bericht. Je miist je eigen hond wel voordat hij/zij in deze staat gevonden wordt lijkt me. Tenminste. als je ook werkelijk voor je eigen bewuste (?) uitgekozen huisdier kiest.
Jose (4-1-2012 om 22:49)
Pffff zielig
Renata (4-1-2012 om 21:55)
Ik hoop toch zo dat dit inderdaad een noodlottig ongeluk is......en hoop dat we hier dan ook nog kunnen lezen hoe zich dit verder ontwikkelt.
Cookie-instellingen beheren