Dode hond op strand Dishoek

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.13 uur

De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
1
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Op het strand tussen Dishoek en Zoutelande is een dode hond aangetroffen. De politie zoekt de eigenaar.
 

Volgens de politie gaat het om een kleine, bruine hond met brede zwarte halsband. Het dier werd levenloos aangetroffen langs de vloedlijn. De hond is volgens de politie mogelijk weggelopen en verdronken.

De politie wil graag in contact komen met de eigenaar. Hij/zij kan contact opnemen via 0900-8844. De eigenaar kan zich ook melden bij de Dierenbescherming.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (4-1-2012 om 21:32)
Nou volgens mij zit de politie er ver naast, eerst weg lopen om vervolgens te gaan zwemmen, nou bijna elke hond kan zwemmen, dus dit verhaal klop dus niet, ik denk dat ze er geen tijd aan willen besteden, ze staan liever te flitsen achter een viaduct.
Jan P (4-1-2012 om 21:30)
Dat is erg sneu voor het dier, maar zeker ook voor de eigenaar van deze hond..