Jongens opgepakt voor vernieling

Toegevoegd: 04-01-2012, 21.05 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Woensdagmiddag rond 13.30 uur zijn een 12-jarige jongen en een 14-jarige jongen aangehouden wegens vernieling.

De twee, beiden afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, werden op heterdaad betrapt toen ze aan de Oostwal in Goes een paaltje vernielden. De 12-jarige jongen bleek tevens in het bezit te zijn van twee balletjespistolen. Deze zijn in beslag genomen.

Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (23-1-2012 om 19:50)
Kijk, volgens mij is het zo: heel vaak krijgt de politie naar het hoofd gesmeten dat ze boeven moeten gaan vangen. Ik denk dat ze stage aan het lopen zijn o.i.d. en moeten beginnen met de kleintjes, die zijn nog niet zo eng en gevaarlijk.
Marc (12-1-2012 om 14:44)
@jaap Kom op een balletjes pistool? kun je gewoon op kermis winnen! Iets vernielen ja dat vind ik ook niet goed maar een boete krijgen omdat je een foto op je mobiel hebt van een balletjes-pistool? En over mijn nederlands is dat erg voor een 14-jarige haha
Michel (5-1-2012 om 15:00)
Het zal wel weer een HALT-straf worden,die helemaal geen indruk maakt op de vernielers.Er is maar een goede straf,een flinke geldboete
VdVonck (5-1-2012 om 13:46)
Bij een inbraak duurt het heus geen uur voor de Politie er bij is. Ik heb vroeger ook genoeg uitgevreten en dat je soms gepakt wordt hoort daar gewoon bij! Het klopt natuurlijk niet dat je dingen van een ander sloopt. Balletjespistolen zijn vanaf augustus nog altijd te winnen op de kermis in Goes!
Jaap (5-1-2012 om 13:21)
@Marc : Je Nederlands is belabbert net als je opmerkingen. OK, als je het er niet mee eens bent dan kom ik vandaag een paar persoonlijke spullen van jou kapot maken. Is dat normaal?
M1 (5-1-2012 om 07:59)
Goed werk van de Politie. Kosten op de vernielers verhalen en een gepaste taakstraf geven. Ook straffen voor de balletejs pistolen, die jongens zullen ongetwijfeld weten dat die verboden zijn en dus bewust het risico nemen hiervoor opgepakt en gestraft te worden.