Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat beschoten met buks Zierikzee

Toegevoegd: 05-01-2012, 22.16 uur - Update: 06-01-2012, 10.35 uur
 De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
© Foto: John de Vlieger
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is een kat donderdagmorgen het slachtoffer geworden van een laffe daad.


De kat, met de naam Tazio, werd namelijk in de Bagijnestraat beschoten met een buks. Het dier heeft het voorval overleefd. De kogel raakte de kat aan de bovenkant van de neus (foto). Volgens de eigenaar was het dier tussen 08.30 en 09.30 uur even tien minuutjes buiten en is toen beschoten.

Er is nog geen spoor naar de schutter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (12-1-2012 om 20:13)
Hmm.. tja een buks richt niet veel schade aan en de kids hadden vuile handen. Prima redenen om er op los te knallen. Als de haard van mijn buurman bij ons het dakraam volbraakt gooi ik daar ook altijd de ruiten in. Last van iets of iemand? Gewoon direkt vergelden dan laten ze het wel! Zucht.....mensen doe toch gewoon zeg, denk eens na. Maar het is goed hoor, we trekken de schutting een meter op met gaas. Dan komt hij hopelijk echt niet meer weg. De dader hebben we nog niet gezien....de held.
Moeder (9-1-2012 om 21:05)
Mijn kind speelde lekker in de tuin, ze kwam binnen en zat onder de kattenschijt!
Illegaal (9-1-2012 om 21:03)
Zo te zien een 5,5 buks, rickt niet veel schade aan, maar de ogen kunnen blindheid veroorzaken
Staffie (7-1-2012 om 01:45)
@Renata Vind je mij asociaal PRIMA maar van mij vind je geen stront en geloof jij nou echt dat een kat wacht op een emmer water hoezo NAIËF ?? lees de reakties en ontdek dat HEEL VEEL mensen ergenis ondervinden van die K*T beesten.
Renata (6-1-2012 om 23:43)
@RFM: goed idee, als dader en adres bekend zijn mag je een beroep op mij doen om die held eens te verrassen...........Wie nog meer??
Renata (6-1-2012 om 23:34)
@ Katten liefhebber: mooi schot?en jij noemt jezelf lekker anoniem "kattenliefhebber" Bah @John en co:. Maak je maar liever druk over alle vervuiling en vernieling die de mens aanricht, om maar op jullie niveau te blijven: vol schijten en pissen v. portieken, glas kapot pleuren, condooms dumpen etc
Cookie-instellingen beheren