Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Bejaarde bestolen via babbeltruc

Toegevoegd: 07-01-2012, 11.17 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Een 78-jarige vrouw uit Rilland is donderdagavond in haar woning in de Saaftingestraat bestolen door middel van een babbeltruc.


De woning van de vrouw werd 's avonds bezocht door twee jonge, voor het slachtoffer onbekende, vrouwen. Deze dames wisten zich door middel van een babbeltruc naar binnen te praten en na een kwartiertje zijn zij weer weggegaan.

Later op de avond kwam de 78-jarige vrouw tot de ontdekking dat er sieraden weg waren. Ook haar bankpas was verdwenen. Met deze pas bleek later ook geld opgenomen te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (16-1-2012 om 16:34)
Maar wel een camera in de winkel.....
Marco (15-1-2012 om 21:07)
Later gepind, zelfde avond of andere dag? (das ook later) Anders was winkel dicht (duh) dus ze kunnen alleen richting station, kruising gepind hebben, als het goed is moet daar een camera inzitten anders hebben ze in de winkel gepind daar staat zo'n automaat en volgens mij zit daar GEEN camera in.
Meld misdaad (8-1-2012 om 11:48)
De Truuk is: eerst de pincode afkijken bij de supermarkt of pinautomaat en dan het slachtoffer volgen en dan diezelfde dag of de dag erna proberen binnnen te komen met een smoes! Zo hebben deze criminelen al duizenden euros buitgemaakt.
Jan (7-1-2012 om 14:29)
En natuurlijk zat de PIN-code weer bij de bankpas. Hopelijk zijn er camera's bij de geldautomaat.
Meld MIsdaad (7-1-2012 om 12:50)
LET OP; Deze figuren zijn ook bezig in Schoondijke, IJzendijke en Aardenburg. mschrijving van 1 van de personen: jongedame van ongeveer 20 jaar, goed uitziend en goed gekleed, licht getint en spreekt goed Nederlands. opelijk pakken ze deze figuren snel.
Behaarde (7-1-2012 om 11:29)
Tijd dat de bejaarden tegen zichzelf beschermd gaan worden. want wie laat er met zijn volle verstand nu toch s'avonds nog wildvreemden binnen ? en het komt zo vaak voor ook. daar moet toch wat aan gedaan worden, bescherm de bejaarden tegen zichzelf want ze lokken gewoon dieven aan met hun gedrag
Cookie-instellingen beheren