Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand bij flat Terneuzen

Toegevoegd: 08-01-2012, 11.51 uur
De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een korte maar felle brand aan de Vondelstraat in Terneuzen is zaterdagavond veel schade ontstaan aan een leegstaande woning.


De brand, die omstreeks 20.35 uur werd ontdekt, woedde op het balkon bij een leegstaande woning op de begane grond van een flatgebouw. Omdat er in eerste instantie werd gedacht dat het zou gaan om een uitslaande woningbrand werd er opgeschaald naar middelbrand. Een tweede blusvoertuig kwam ter plaatse maar werd uiteindelijk niet ingezet.

Door de brand is veel schade ontstaan aan de leegstaande woning. De bovengelegen woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest. De bewoners mochten na korte tijd weer terug hun woning in. De politie heeft een plaats delict afgezet en gaat een onderzoek instellen naar de brand die vermoedelijk is aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (8-1-2012 om 21:57)
Dit is ook geen klein buitenbrandje meer. Zonder snel optreden van de hulpdiensten en met wat pech kan dit uitdraaien tot een volledige flatbrand. Mits dit aangestoken is dan vrees ik voor de verdere evolutie van deze jeugd.
Simon (8-1-2012 om 13:45)
Het wordt tijd dat we dit gespuis te pakken krijgen! Er is al heel wat gemeensschaps geld op gegaan in deze brandjes. Het houdt maar niet op in Terneuzen!!
Cookie-instellingen beheren