Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie op Oosterschelde

Toegevoegd: 08-01-2012, 11.59 uur
Er werd niemand in nood aangetroffen.
Er werd niemand in nood aangetroffen.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Leendert van der Klooster

STAVENISSE - Vrijdagavond zijn de reddingboot van het KNRM-station Hansweert en de brandweerboot van Stavenisse uitgerukt voor een vuurpijl die gezien was boven de Oosterschelde.


Iets na 22.00 uur werd de KNRM gealarmeerd voor de zoekactie. Enkele minuten later werd ook de blusgroep van Stavenisse verzocht om mee te zoeken met behulp van het brandweervaartuig.

Samen hebben ze twee uur lang het water afgezocht naar een vaartuig maar niets gevonden. De zoekactie is om 12 uur beëindigd. Waar de vuurpijl vandaan kwam, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (8-1-2012 om 22:25)
TNZ Ik heb begrepen dat in België géén vuurwerk mag worden afgestoken maar ze verkopen het wel aan Nederlanders, met bakken tegeliik wel te verstaan! Géén dierenpolitie maar wel opsporingspolitie voor dit soort zaken!!
TNZ (8-1-2012 om 19:51)
@Marijke, wat wil je dat NL zou moeten afspreken? om 'vuurwerk/singaalvuur' smokkel tegen te gaan? Dat is niet rendabel, daar kun je gewoon amper iets tegen te doen. Je kunt ze overigens gewoon bestellen op internet. Hufters hé?
Marijke (8-1-2012 om 12:54)
De hulpverleners moeten dit wel serieus nemen. Maar de hufters die dit doen moeten ze met de koppen tegen elkaar slaan. Nederland, België en andere landen zouden op dit gebied beter moeten samenwerken zodat deze pijlen niet in handen kunnen komen van deze hufters.
Cookie-instellingen beheren