Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Arrestatieteam verricht aanhoudingen

Toegevoegd: 08-01-2012, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Het arrestatieteam (AT) van de politie heeft rond 17.30 uur in Terneuzen twee personen aangehouden. Eerder werd ook al een derde verdachte opgepakt.


Volgens de politie komen de arrestaties voort uit een melding die vanmorgen vroeg door een 20-jarige Terneuzenaar werd gedaan op het politiebureau in Terneuzen. Politiewoordvoerster Mireille Aalders: “Hij vertelde dat hij tussen 03.15 en 03.30 uur in een auto zat op een parkeerplaats aan de Veerhaven in Terneuzen. Op een gegeven moment zag hij mannen naar zijn auto lopen. Deze mannen mishandelden de 20-jarige Terneuzenaar en hij sprak er zelfs over dat er geschoten zou zijn. De mannen die de mishandeling hadden gepleegd en zouden hebben geschoten waren bekenden van het slachtoffer.”

“Uiteraard is er meteen een onderzoek gestart en er werd een plaats delict afgezet op de plek die het slachtoffer aangaf. De technische recherche heeft sporen afgenomen en er is een aangifte opgenomen van de Terneuzenaar.”

Na de aangifte hebben agenten van de Zeeuwse politie overleg gevoerd met de officier van justitie over de aanhouding buiten heterdaad van de drie verdachten die met de zaak te maken zouden hebben. “Deze toestemming werd verleend en op dat moment is een arrestatieteam opgeroepen om de verdachten aan te houden.”

Om ongeveer 14.00 uur is één van de verdachten aangehouden op het politiebureau in Terneuzen. Dit was een 21-jarige Terneuzenaar. Omstreeks 17.30 uur heeft het arrestatieteam de andere twee verdachten aangehouden in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen. Deze mannen zijn 18 en 21 jaar oud.

De drie verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze zijn in verzekering gesteld en moeten nog verhoord worden over hun aandeel in deze zaak. Veel details over de zaak zijn er verder nog niet. Aalders: “Het onderzoek is op dit moment nog dermate 'pril' dat er verder nog niets over de toedracht gezegd kan worden.”


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilja (11-1-2012 om 19:54)
@Carina Ga eerst eens even leren om fatsoenlijk Nedrerlands te schrijven. ERGERLIJK!!!
Rien (11-1-2012 om 16:38)
Die mensen (het arrestatieteam) werken tenminste voor hun geld dus laat ze dan in grote auto's rijden. Het "spul"wat ze opgepakt hebben zal wel niet veel soeps zijn zo te zien dus die moeten ze maar beter opbergen, hebben wij er tenminste geen last meer van. Allemaal drugshit
Ricardo (11-1-2012 om 12:42)
De politie corps van zeeland zou wat harder moeten optreden tegen die jongens van de bomenbuurt want deze jongens hebben iedere weekend wel problemen , worden ze aangehouden voor verdachte van een schietpartij waarbij een ooggetuigen ze heeft herkend worden ze weer vrijgelaten goed werk politie NIET
Bekende van hun allemaal (11-1-2012 om 10:49)
G. T. S. : leer hier nou es van dat wraak geen zin heeft..jullie zijn goeie jongens, maar pff wat maken jullie er een zooitje van zeg...
Bekende van hun allemaal (11-1-2012 om 10:43)
@ buurtbewoner: je doet net of het een goeie jongen is..ik ken ze, dit speelt al heeeel lang.. In terneuzen vinden ze het leuk om groot en stoer te doen..eigen schuld voor hun allemaal.. Hoop dat ze es nadenken mjah drugs en stoer doen zullen blijkbaar blijven doen! En het is wraak elke keer weer!
Milou (11-1-2012 om 09:56)
Geen afrekening!?!kom op zeg.ze zijn niet de enige die zogenaamt verstand hebben van de straatregels hoor.wat niet van jouw is,moet je ook niet bij een ander weghalen!en ja hard werk!wie doet dat als GEWONE burger niet.god heeft zijn werk wederom weer goed gedaan.
Cookie-instellingen beheren