Arrestatieteam verricht aanhoudingen

Toegevoegd: 08-01-2012, 19.24 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Het arrestatieteam (AT) van de politie heeft rond 17.30 uur in Terneuzen twee personen aangehouden. Eerder werd ook al een derde verdachte opgepakt.

Volgens de politie komen de arrestaties voort uit een melding die vanmorgen vroeg door een 20-jarige Terneuzenaar werd gedaan op het politiebureau in Terneuzen. Politiewoordvoerster Mireille Aalders: “Hij vertelde dat hij tussen 03.15 en 03.30 uur in een auto zat op een parkeerplaats aan de Veerhaven in Terneuzen. Op een gegeven moment zag hij mannen naar zijn auto lopen. Deze mannen mishandelden de 20-jarige Terneuzenaar en hij sprak er zelfs over dat er geschoten zou zijn. De mannen die de mishandeling hadden gepleegd en zouden hebben geschoten waren bekenden van het slachtoffer.”

“Uiteraard is er meteen een onderzoek gestart en er werd een plaats delict afgezet op de plek die het slachtoffer aangaf. De technische recherche heeft sporen afgenomen en er is een aangifte opgenomen van de Terneuzenaar.”

Na de aangifte hebben agenten van de Zeeuwse politie overleg gevoerd met de officier van justitie over de aanhouding buiten heterdaad van de drie verdachten die met de zaak te maken zouden hebben. “Deze toestemming werd verleend en op dat moment is een arrestatieteam opgeroepen om de verdachten aan te houden.”

Om ongeveer 14.00 uur is één van de verdachten aangehouden op het politiebureau in Terneuzen. Dit was een 21-jarige Terneuzenaar. Omstreeks 17.30 uur heeft het arrestatieteam de andere twee verdachten aangehouden in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen. Deze mannen zijn 18 en 21 jaar oud.

De drie verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze zijn in verzekering gesteld en moeten nog verhoord worden over hun aandeel in deze zaak. Veel details over de zaak zijn er verder nog niet. Aalders: “Het onderzoek is op dit moment nog dermate 'pril' dat er verder nog niets over de toedracht gezegd kan worden.”

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (15-1-2012 om 19:56)
Heb niks gemeen met deze mensen maar het slachtoffer(viezerik) mag blij zijn met een paar klappen nawat hij daarvoor heeft uitgespookt. Als politie hun werk nou goed deden hadden deze daders hun zelfbeheersing niet verloren. Wat zou jij doen als ze aan je spullen en bij je moeder in de buurt komen.
Danniël (14-1-2012 om 01:13)
@carina.de 2kanten van het verhaal weet heel terneuzen al!nee,je gezin inruilen om wraak te nemen voor een auto!brave jongen hoor.wat werkt hij toch netjes!succes voor zijn vriendin en familie.want met dergelijke praktijken weet je wel hoe die prive is ook!triest voor hun.
Erik (12-1-2012 om 14:23)
Iedereen heeft wel een mening, maar één ding is zeker, die gasten worden niet opgepakt omdat ze zweetvoeten hebben.......
Ano (12-1-2012 om 07:40)
@carina zou bijna denken dat je vriendje erbij betrokken is
Carina (12-1-2012 om 00:49)
Maar als iedereen ze is met ze eigen zaken bezig houden hebben ze het al druk genoeg maar dit is hetlaaste wat ik er over zeg wand vind dit maar een kinderachtig spel laat iedereen lekker ze egen mening hebben maar hou dat dan lekker voor je gr mazel
Carina (12-1-2012 om 00:46)
Ten eerste heb ik deslecie en ten 2 de kan ik er niet tegen als menze maar 1 kant van een verhaal kennen en gelijk hun oordeel al klaar hebben en te 3de is het niet normaal dat er gezegt woord gelijk op een boot zetten ant dat is diskremnatzie maar wie ben ik en als iedereen met ze eigen zaken bezig