Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie neemt twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 09-01-2012, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondag de rijbewijzen ingenomen van een 48-jarige Vlissinger en een 27-jarige Terneuzenaar.

De Vlissinger werd rond 04.50 uur aan de kant gezet in de Van de Helstlaan. De 48-jarige Vlissingse bestuurder had de toegestane hoeveelheid alcohol overschreden. Zijn rijbewijs is hierop ingevorderd. De man had net enkele weken zijn rijbewijs weer in zijn bezit en is eerder betrapt op het rijden onder invloed.

Op de Sloeweg-Noord in Ritthem is zondag rond 14.00 uur een automobilist betrapt bij het overschrijden van de daar toegestane maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. De 27-jarige bestuurder uit Terneuzen reed 163 kilometer per uur en moest zijn rijbewijs inleveren.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H@@ (9-1-2012 om 22:04)
Straf niet zwaar genoeg geweest voor die vlissinger!! rijbewijs nooit meer terug geven zulke mensen leren en snappen het toch nooit.