Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie ontdekt hennepkwekerij bij aanhouding

Toegevoegd: 26-02-2006, 22.34 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Een 33-jarige Vlissinger is vanmiddag rond 16.00 uur in zijn woning aan de Bonedijkestraat aangehouden op verdenking van mishandeling van een 26-jarige Rotterdamse.

De man werd, in eerste instantie, aangehouden omdat hij de vrouw met een hamer zou hebben geslagen. De man vertelde dat de vrouw zijn complete inboedel had vernield en vroeg de agenten mee te lopen naar binnen om te kijken hoe erg de ravage was.

Binnengekomen wilde de man snel een paar deuren dicht doen. Hij was juist te laat, want de agenten hadden nog net gezien dat er een hennepkwekerij in de woning aanwezig was. De man is naar het bureau overgebracht en de kwekerij is geruimd.

Er werden 81 hennepstekjes in beslag genomen en vernietigd en ook de apparatuur is in beslag genomen en vernietigd. De vrouw raakte lichtgewond door de mishandeling. Zij heeft zich bij de huisartsenpost onder behandeling gesteld.

De Vlissinger zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750