Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Reanimatie na val Oost Souburg

Toegevoegd: 10-01-2012, 15.05 uur - Update: 10-01-2012, 16.37 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag iemand ongelukkig ten val gekomen. Er was sprake van een reanimatie.

Volgens de politie kwam rond 14.15 uur de melding binnen dat er ter hoogte van de rotonde bij de Jumbo-supermarkt aan het Oranjeplein een vrouw ten val was gekomen met haar fiets.


Er werden een ambulance en een motorambulance opgeroepen. Ook werd de politie ter plekke gestuurd. Er was sprake van een reanimatie. Rond 14.45 uur werd het slachtoffer per ambulance afgevoerd. De Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen, maar kwam uiteindelijk niet ter plaatse. De helikopter vloog door naar het terrein van de Zeelandhallen in Goes. Daar vond een rendez-vous plaats met het ambulanceteam.

De bestuurder van de motorambulance reed mee in de ambulance. Zodoende moest een politieagent met deze motor na vertrek van de ziekenwagen naar de ambulancepost rijden.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wsk.31 (12-1-2012 om 14:00)
Wil toch reageren omtrent reacties over politieman. Deze man is niet de eigenlijke motorrijder en reed de motor alleen terug naar de ambulancepost. De eigenlijke motorrijder is met de ambulance auto meegegaan, en had onderweg naar Rotterdam mijn schoonzus nogmaals moeten reanimeren
Wsk.31 (12-1-2012 om 13:52)
In de eerste plaats dank aan de hulpverlening / politie en alle anderen die hier bij betrokken waren. Mevrouw in kwestie is mijn schoonzus, en vanmorgen heeft zij zich voor het eerst bewogen en haar ogen eventjes geopend. Ligt nog aan de beademingsapparaat enz. Bedankt voor de reacties
Tom (11-1-2012 om 19:08)
@ Diegene: beetje jammer weer zo'n reactie. De politie en ambulance medewerkers doen hun best iemands leven te redden en dan krijg je dit weer. Beschermende kleding is in NL niet verplicht en tevens gaat het slechts om enkele km's binnen de bebouwde kom. En een agent gaat heus niet zonder rb rijden!
Dadazld (11-1-2012 om 12:22)
Allereerst sterkte voor deze mevrouw. Het ongeval heeft niets te maken met de wegsituatie daar. Mevrouw is onwel geworden en ten val gekomen. Wat de agent betreft, niet zo handig om zonder beschermende kleding te gaan rijden. Anderzijds wees blij dat deze mensen hun collega hulpverleners helpen
Mikkie (11-1-2012 om 11:55)
En maar weer oordelen over politieagent op de motor Het lijkt er meer op dat hij alleen de motor aan het verplaatsen is misschien om meer ruimte voor de ambulance te maken????? Wat moet een politieagent met een ambu-motor?
Oom agent (11-1-2012 om 09:02)
Wat een gezeur weer, ze lossen het creatief op door die motor weg te brengen, er hoeft GEEN extra agent van de straat getrokken te worden om dat ding weg te brengen....misschien niet helemaal het goede voorbeeld maar die brommer laten staan was ook geen optie geweest wel?
Cookie-instellingen beheren