Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 254 km

Babbeltruc in Vlissingen

Toegevoegd: 10-01-2012, 15.28 uur - Update: 10-01-2012, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdag omstreeks 12.15 uur kwam er een melding binnen bij Politie Zeeland dat er door middel van een babbeltruc een portemonnee was weggenomen van een ouder echtpaar uit Vlissingen. 

Van deze melding is een burgernet-actie gemaakt, zodat mensen direct uit konden kijken naar de mogelijke verdachten. Het echtpaar had boodschappen gedaan bij de Agrimarkt in Papegaaienburg. Hierna liepen zij naar het appartementencomplex waar hun woning is.


Door middel van een babbeltruc kwamen een man en een vrouw ook het complex binnen. In het appartementencomplex is op slinkse wijze de portemonnee van het echtpaar weggenomen door de twee. Vermoedelijk hebben de twee goed kunnen zien welke pincode er ingetoetst werd tijdens het betalen van de boodschappen, want in minder dan geen t

ijd was er al voor enkele duizenden euro's gepind van de rekening van het echtpaar. Door de gedupeerden is een signalement van de mogelijke dieven opgegeven. De man had een lichtgetint uiterlijk en was tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had kort zwart haar. De man droeg een zwarte jas met een capuchon met een bontkraag en een blauwe spijkerbroek.

De vrouw was eveneens tussen de 25 en 30 jaar oud. Zij was gekleed in een witte jas met een bontkraag, een beige broek en lichte Uggs (laarzen). Op het hoofd droeg de vrouw een grijze Peruaanse muts met oorflappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (11-1-2012 om 09:38)
Marco deze mensen zijn op slinkse wijze de hal ingekomen en in de lift is er uit de tas alles ontvreemd deze mensen waren dus niet in hun huis maar in de lift die toegang geeft tot de etage deze mensen zijn dus gewone ordinaire zakkenrollers
Snipje (11-1-2012 om 07:38)
Sterkte voor de oudere mensen, echt triest om oude mensen te beroven!
Staffie (11-1-2012 om 00:35)
Ze geven NIEUWE Nedelanders een inburgeringscursus maar kunnen we de oudere NEDERLANDERS niet eens een cursus geven hoe ze hier in HUN oude vertrouwde land moeten zien te overleven???????
Ria (10-1-2012 om 22:58)
Wat een rotstreek!! Mee naar binnen glippen terwijl iemand te goeder trouw is ! Ik zal uitkijken naar dit ongure stel!!
Jan (10-1-2012 om 22:21)
Misschien staan de schurken op de camera's van de Agrimarkt.
Conny (10-1-2012 om 22:16)
Ik kreeg vanmiddag een belletje van Burgernet hierover.. en ook aan het einde van de middag, helaas waren de dader(s) toen nog niet gepakt.. Ja mensen (oudere) zijn soms te goed gelovig en een makkelijke prooi. Hopen dat de dader(s) worden opgepakt. Sterkte aan de personen in kwestie.
Cookie-instellingen beheren