Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Banden en velgen gestolen

Toegevoegd: 11-01-2012, 14.07 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een vrachtwagen op een bedrijfsterrein aan de Livingstoneweg in Goes zes banden, inclusief bijbehorende velgen gestolen.

Een velg en een band wegen samen zo'n honderd kilo. De zes banden en velgen hebben een waarde van enkele duizenden euro's.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (18-1-2012 om 12:36)
Htje, Je hebt gelijk, maar gaat er niet om wat ze mij hebben aangedaan. Kennis en kundigheid heb ik voldoende van deze zaken, het is namelijk al 15 jaar mijn vak .
Htje (17-1-2012 om 05:00)
Cor? Je ben nogal teleurgesteld in dat beveiligingsbedrijf hebben ze je wat aangedaan? Tis nogal triest om zo op berichten te reageren zonder enige kennis of kundigheid.
Michielva (11-1-2012 om 17:31)
Geen idee hoe laat dit gebeurd is, maar vandaag opweg naar werk op de Scottweg om 6.30 wel twee ongemarkeerde witte mercedesbusjes met verhoogde snelheid weg zien rijden in de richting van verzamelplaats PostNL die ik totaal niet kan plaatsen in deze omgeving. Leek in ieder geval niet normaal.
Cor.z.vl (11-1-2012 om 16:54)
Weer de Poel. 6 banden met velg, nogal een klus. Waar betalen de ondernemers eigenlijk voor aan beveiliging? Volgens mij speelt het beveiligingsbedrijf een rol in deze inbraken en diefstallen. Gecertificeerd bedrijf? Certificaat slapen zeker, ik vind het echt erg voor al deze gedupeerde ondernemers