Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Duo steelt tas uit zorgcomplex

Toegevoegd: 11-01-2012, 14.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Uit een woonzorgcomplex op het Weyevlietplein in Vlissingen werd dinsdag rond 18.30 uur de tas van een medewerkster gestolen.


De tas hing in een ruimte waar een raam openstond. De vrouw hoorde gerommel en ging kijken. Ze zag iemand buiten staan en even later bleek haar tas verdwenen. Agenten, die ter plaatse kwamen, zagen over fietspad langs de Nieuwe Zuidbeekseweg twee fietsers rijden en één voldeed aan het door de vrouw opgegeven signalement.

De twee staken de Nieuwe Zuidbeekseweg over om via de groenstrook de wijk Westerzicht in te gaan. Zij werden staande gehouden en toen in de fietstas van één van de mannen de gestolen tas werd aangetroffen werden zij beiden aangehouden.

Het gaat om een 41-jarige Middelburger en een 24-jarige Vlissinger. Zij zijn in verzekering gesteld en de tas is teruggeven aan de eigenares.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tineke (11-1-2012 om 14:57)
Goed gedaan agenten! Pluim!. en ze zullen dat heus wel vaker doen en gedaan hebben.
Cookie-instellingen beheren