Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Meer dan 50km per uur te hard

Toegevoegd: 11-01-2012, 14.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft de rijbewijzen ingenomen van een 22-jarige automobilist uit Gent en een 47-jarige Vlissinger.

Op de N252 in Terneuzen moest een 22-jarige automobilist uit Gent maandagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed. Op de N252 geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur; de snelheid van de Belgische automobilist bedroeg 132 kilometer per uur, dus meer dan 50 kilometer per uur te hard.


Op de Sloeweg-Noord bij Ritthem moest een 47-jarige Vlissingse automobilist maandagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. De Vlissinger reed 167 kilometer per uur, dus 67 kilometer per uur te hard en dat kostte hem zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren