Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lange files na ongeval bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 01-04-2005, 18.20 uur
Door: Politie Zeeland

HOEK - Vrijdag omstreeks 09.40 uur is aan het begin van de Westerscheldetunnel, bij de Oostbuis, op de N62 bij Hoek een personenauto met daarachter een aanhangwagen met een camper erop gekanteld.

De 59-jarige bestuurder en een 46-jarige inzittende, beiden afkomstig uit Terneuzen, zijn per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Terwijl de afwerking van dit ongeval nog aan de gang was, is een vrachtwagen geladen met stenen, bij de oprit naar de rotonde op de Herbet H. Dowweg door de as gegaan.

De vrachtwagen, die op de rijbaan stond, moest gelost worden en de politie heeft tussen 12.15 en 14.15 uur het verkeer geregeld. Over de bestuurder van de vrachtauto is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren