Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Oorzaak brand nog onduidelijk

Toegevoegd: 12-01-2012, 14.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De technische recherche is nog niet achter de oorzaak van de brand aan de Dorus Rijkersstraat in Terneuzen. Bij die brand kwam vanochtend iemand om het leven.

De eerste melding over de brand kwam rond 07.30 uur binnen. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand. De brand in de bungalow was rond 08.40 uur meester. In het pand wer tijdens het blussen een stoffelijk overschot gevonden.


De recherche doet al sinds vanochtend onderzoek naar de oorzaak van de brand. Wie het slachtoffer is, is nog steeds niet duidelijk. Volgens de politie zal aan de hand van gebitsgegevens proberen te achterhalen om wie het gaat.

Zie ook:
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'
- Woningbrand Terneuzen eist leven (12-02-2012)
- Uitslaande brand in Terneuzen (12-01-2012)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Regina (12-1-2012 om 14:49)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren