Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 275 km

Controle in Middelburg en Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2012, 17.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag in samenwerking met de belastingdienst en de KLPD een verkeerscontrole gehouden op de Schroeweg in Middelburg tussen 10.00 uur en 12.30 uur en op de Sloeweg in Vlissingen tussen 13.30 uur en 16.00 uur.

In Middelburg zijn 2349 voertuigen gecontroleerd met de volgende resultaten:
- 3x niet dragen van gordels
 -1x openstaande boete
- 4x geen APK 
- 1x rijden zonder rijbewijs
- 1x rijden met ongeldig rijbewijs
- 1x voertuig niet verzekerd
- 1x rijden met groene kentekenplaat terwijl niet werd voldaan aan geldende voorwaarden
- 18 x snelheidsovertreding
- 1x voertuig met buitenlands kenteken terwijl bestuurder een Nederlands kenteken moest voeren


De belastingdienst had 13 'hits'; 2 voertuigen zijn weggesleept. In Vlissingen zijn 1699 voertuigen gecontroleerd met de volgende resultaten:
- 1x openstaande boete
- 1x voertuig dat als gestolen stond gesignaleerd
- 2x geen APK
- 2x niet dragen van gordels
- 1x verlichting niet in orde

De belastingdienst had 10 'hits'; 3 auto's zijn weggesleept. In totaal heeft de belastingdienst een aanzienlijk bedrag geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dj (14-1-2012 om 02:14)
Niets mis mee, als je je aan de regels houdt, heb je niets om bang voor te zijn toch?
Bor (13-1-2012 om 22:57)
@ (brave) hendrik, ik heb betaald, verkeer is een spel met regels en wij betalen voor het buitenspel van de fietsers door bij voorbaat schuldig te zijn, zeker nog nooit een fietser op de motorkap gehad die vanuit de coffeeshop niet wist hoe snel hij thuis moest komen voorbijgaand aan veilig rijden
Piet (13-1-2012 om 14:54)
Het niveau van de reacties is laag,er zijn hier mensen die niet willen begrijpen waarom dit soort controles gedaan wordt.Het heeft totaal niks te maken met boeven vangen o.i.d. Houd je aan de regels,kijk maar naar het beperkt aantal boetes,dus ja het werkt echt deze controles,mooi toch!
Rick (13-1-2012 om 13:53)
Leuke reacties hier weer. Totdat een van de hierboven bekeurde bestuurders een ongeval veroorzaakt, dan schreeuwen jullie weer moord en brand en waarom ze uberhaupt nog rondrijden. Regels zijn regels en dit is een goede manier om ze na te leven!
Hendrik (13-1-2012 om 13:10)
@Bor ik zou een kenteken op je rug plakken als ik jou was, Waarschuwen kan tegenwoordig niet meer het is altijd gelijk bam betalen. Dat is zo zielig maar er zijn altijd mensen zoals bor die dat niet vinden
@ alle huilerds (13-1-2012 om 13:04)
En maar klagen en schelden, als je je bende op orde hebt is er niks aan de hand, iemand die zonder verzekering en APK rond rijdt, jou aanrijdt....wat dan? Jezus, dit zijn goede acties van de politie en ze mogen die wekelijks doen! Achterstallig belastinggeld innen is ook belangrijk!
Cookie-instellingen beheren