Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 86 km

Zwaargewonde bij ongeval Yerseke

Toegevoegd: 12-01-2012, 22.59 uur - Update: 13-01-2012, 09.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeval in Yerseke is donderdagavond een man zwaargewond geraakt.


Het ongeval vond rond 20.10 uur plaats op de Zanddijk (N673). De bestuurder van een bedrijfsbusje, een 53-jarige man uit de gemeente Kapelle, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Het busje kwam tussen de bossen op de helling van de dijk tot stilstand.
 
Voor het ongeval zijn twee brandweervoertuigen en een hulpverleningsvoertuig ingezet. Met een lier van de brandweerauto kon worden voorkomen dat de auto van de dijk af zou glijden. De brandweer heeft het slachtoffer uiteindelijk uit de auto bevrijd.

Naast twee ambulances is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is vervolgens met onder meer een flinke hoofdwond per ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Wat hij verder nog aan letsel heeft opgelopen en hoe ernstig het is, is onbekend.. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Zeeland is na het ongeval een sporenonderzoek gestart. De weg is tijdens het onderzoek volledig afgesloten geweest voor het verkeer. De kruisingen Zanddijk, Molendijk, Olzendedijk en Molendijk, Molendijkseweg zijn enige tijd afgezet geweest.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Greet wijnnobel (15-1-2012 om 08:00)
We willen iedereen bedanken die ter plaatse was, en zijn benieuwd of iemand het heeft zien gebeuren. hij weet er zelf niets meer van.
Greet wijnnobel (15-1-2012 om 07:58)
wij zijn erg dankbaar dat er zo snel gehandeld is. Ik kan je vertellen dat het goed gaat na omstandigheden, Hij ligt nog steeds in rotterdam maar zal in de loop van de week terug naar goes mogen. Hij heeft een aantal gebroken ribben, een gekneusde long en wat verwondingen her en der.
Willem (13-1-2012 om 07:03)
Wij uit yerseke kennen de zanddijk heel goed ,voor ons geld de advies snelheid van 60 km niet zie hier het resultaat er zullen er nog meer volgen
Marco Duinkerke (13-1-2012 om 00:24)
Verschrikkelijk.....! Was samen met een paar ander mensen als eerste ter plaatse. We hebben ons best gedaan om de man eerste hulp te bieden, maar konden uiteindelijk alleen maar wachten tot de hulpdiensten er waren. Ik wens het slachtoffer en zijn familie heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren