Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Brand verwoest kantine Seroos

Toegevoegd: 13-01-2012, 13.18 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Een forse brand heeft vandaag - vrijdag de 13e - de kantine bij de tennisbanen in Serooskerke (W) verwoest.

De brand woeddde bij De Zandput en werd rond 12.10 uur ontdekt. De brandweer rukte uit met blusvoertuigen uit Serooskerke (W) en Oostkapelle. Ook kwam er een ladderwagen uit Middelburg ter plaatse.


De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling. Het vuur greep ook flink om zich heen. Er ontstond behoorlijke schade. De brand was rond 12.35 uur onder controle. De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeldcamera onderzocht of het vuur volledig was gedoofd. Na het blussen is het pand geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arno van Trigt (14-1-2012 om 15:56)
Eén van de grootste angsten van een vereniging:brand clubhuis. Tenslotte bouw je het met de vrijwillige inzet van veel leden. Hopelijk kunnen jullie alles weer op tijd herstellen voor de competitie en de start van het zomerseizoen. Sterkte Arno van Trigt, erelid district Zld/vz TV De Goese Maan
Anoniem (13-1-2012 om 18:39)
Heel veel sterkte met het opruimen en herstellen van jullie kantiene. namens tiola uit IJzendijke
Cookie-instellingen beheren