Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Traumaheli voor val kindje

Toegevoegd: 14-01-2012, 11.50 uur
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
De traumahelikopter bij het incident in Scherpenisse
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - In een woning in Scherpenisse is zaterdagmorgen een kindje gevallen. 


Het incident vond 9.25 uur plaats in een woning aan de Molenweg. Volgens de politie is er een kindje van een commode gevallen. Een ambulance heeft het slachtoffertje overgebracht naar het ziekenhuis. 

De traumahelikopter uit Rotterdam was ter plekke voor medische assistentie. Over de verwondingen van het kindje is niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (20-1-2012 om 09:54)
@arjanne, Ik ben blij dat het goed gaat met het kindje. Helaas lees je vaak conclussies die mensen trekken zonder de feiten te kennen. Een kind kan vrij veel hebben, ik hoop dat het goed gaat met de ouders die ook vreselijk geschrokken moeten zijn.
Arjanne (19-1-2012 om 20:00)
Laat het duidelijk zijn dat er sprake was van een ongeval en aangezien ik de moeder van het kindje erg goed ken (zus) weet ik ook dat ze absoluut niet bij hem weggelopen is!! Dus geen voorbarige conclusie trekken als je niet weet wat er gebeurd is. Het gaat overigens weer erg goed met de baby!
Linda (19-1-2012 om 13:46)
Al zouden de ouders zijn weggelopen heb je wel eens gehoord van totale paniek misschien zou ik de wereld wel rondrennen
@verbijsterd (15-1-2012 om 14:19)
Ik weet niet waar jij leest dat ze weggelopen zijn maar de vooroordelen zijn weer nummer 1 hier. je zou maar net wat laten vallen op de grond en het willen pakken. gebeurt soms in een enkele seconden. OT sterkte met het ongeval
VdVonck (15-1-2012 om 13:36)
Verbijsterd.. U zou zich moeten schamen! Hoe komt u erbij dat de ouders weggelopen zijn bij de commode? Er staat hier niets over de leeftijd en over hoe dit is gebeurd. Kan ook een kleintje van 3 geweest zijn dat zat te kijken o.i.d. Pas gewoon op met het doen van aannames, dit kan kwetsend zijn!
Ellen (15-1-2012 om 09:30)
@ verbijsterd Waarom is het nodig om deze ouder te veroordelen? Deed deze het expres? We weten allemaal wel hoe het wel of niet moet...
Cookie-instellingen beheren