Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Gewonde bij aanrijding op kruising in Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2003, 16.55 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Dinsdag gebeurde er in Vlissingen rond 16:55 uur een ongeval met letsel.

Op de kruising Batenburg met de Boetselaerburg kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een fietser in botsing. De fietser, een 9-jarig jongetje uit Vlissingen, bleef na het ongeval liggen. Daarop werd de Vlissingse ambulance 7325 gealarmeerd. Ook de 4011 van de politie in Vlissingen ging ter plaatse. Rond 16:59 uur waren beiden op de plek van het ongeval aanwezig.

Omstreeks 17:07 vroegen de agenten van de 4011 om de hulp van de groep Verkeers Ongevallen Analyse. Medewerkers van dit onderdeel van de politie doen bij een ongeval onderzoek naar de oorzaak. Ook kunnen zij kijken hoe lang bijvoorbeeld de remweg was van een auto. Zij registeren ter plaatse diverse gegevens, welke ze op kantoor verder verwerken.

Rond 17:12 ging de ambulance op weg naar de SEH (Spoed Eisende Hulp) van het ziekenhuis in Vlissingen, het slachtoffer had o.a. een hersenschudding (commotiobeeld) en wat schaafwonden. Omstreeks 17:56 kon de 4011 pas weg van de ongevallocatie.

Na het onderzoekje gingen zij naar het ziekenhuis om nog wat vragen te stellen aan het slachtoffer van de aanrijding. De personenauto werd overigens bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750