Gewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 14-01-2012, 18.10 uur - Update: 14-01-2012, 20.04 uur

De steekpartij op het Scheldekwartier nabij de Hellingbaan
De steekpartij op het Scheldekwartier nabij de Hellingbaan
1
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagmiddag een 46-jarige man uit Middelburg aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een steekpartij op de Hellingbaan.   

Omstreeks 16.20 uur ontstond een vechtpartij met een 38-jarige man uit Vlissingen waarbij de verdachte vermoedelijk met een mes stak. Het slachtoffer werd in de halsstreek geraakt en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

De reden van de vechtpartij wordt nog door de politie onderzocht. De verdachte is naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (16-1-2012 om 10:15)
@Jos inderdaad ja, ik hierover klacht gedaan bij de gemeente Vlissingen en daar zegt men doodleuk dat aan hondenbezitters wel iets te verdienen valt en aan die junks niets. letterlijke quote: van een kale kip kunnen wij niet plukken" nee lekker dan
Jan (15-1-2012 om 20:20)
Eeuwig zonde hier belastinggeld in te steken. Laat al die verrekte junkies, alco's en ex-gedetineerden elkaar fijn overhoop steken. Opgeruimd staat netjes. Jammer ook dat onze nieuwbakken burgemeester vorige week in de pzc de overlast door dit volk bagatelliseert ...
Jos (15-1-2012 om 19:47)
Tja het Scheldepark, je hond mag er niet poepen of loslopen maar je mag er "wel" openbaar dronken worden,drugs gebruiken,mensen bedreigen en uitschelden, je geslachtsdelen aan jan en alleman laten zien.Vreemd dat het een keertje uit de hand loopt he!
Jan (15-1-2012 om 15:51)
Vermoedelijk met een mes stak,dus het kan ook wat anders zijn geweest het is een vaag verhaal ,maar ja hij is gestoken en wat nu hoeveel tijd en geld gaan we hier weer aan uitgeven ,zet hem op straat met een bord rond zijn nek en vertel iedereen wat hij heeft gedaan dan zal hij wel ff nadenken
Brian (15-1-2012 om 13:58)
Ja leuk he dat Scheldekwartier Je ziet het gewoon het is een verzamelplek van verslaafde geworden Die daar hangen shots nemen en bier drinken normale mensen durfen er bijna niet meer te komen dat er steeds meer gekke dingen gaan gebeuren kon je op wachten Weer een stuk verloren Vlissingen !!!
Anton (15-1-2012 om 13:45)
Is maar 1 manier voor::: levenslang houd het wel op