Gestolen koper Hulst gevonden

Toegevoegd: 15-01-2012, 20.03 uur

Door: Manfred Berrevoets
HULST - In de onmiddellijke nabijheid van het bedrijf waar in de nacht van donderdag op vrijdag koper is gestolen heeft de politie een tweetal bestelbusjes voorzien van Franse kentekenplaten aangetroffen. 

De busjes zijn vermoedelijk door de daders achtergelaten. Beide voertuigen waren afgeladen met koperen kabels, afkomstig van het bedrijf aan de Afrikaweg. Door het zware gewicht waren de bestelbussen tot aan de assen in de modder vast komen te zitten. Van de daders ontbreek elk spoor.
 
De achtergebleven voertuigen zijn onderzocht op sporen en naar de eigenaars van de voertuigen wordt een onderzoek ingesteld. De partij koper met een waarde van 14.000 euro is inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henri (16-1-2012 om 11:07)
Hahahaha mooi zo..als politie-agent hoef je maar s'nachts rond te rijden want je ziet elke nacht portugezen-polen-fransen en bulgaren rondrijden..met busje's en aanhangers midden in de nacht dus dan kun je wel vanuit gaan dat dat geen bouwvakkers zijn !!!??? LANG LEVE EUROPA EN SCHENGEN
RFM (16-1-2012 om 00:43)
De busjes maar aan het gedupeerde bedrijf schenken.
Vlissinger (15-1-2012 om 22:11)
Dit gebeurd te vaak...die kabels zijn teruggegeven maar waarschijnlijk afgeknipt..dus redelijk onbruikbaar. ze hebben geen idee hoeveel schade ze aanrichten! vooral de man-uren die erin gestoken zijn om een installatie te maken. zijn vaak 10 keer duurder dan het koper...
Frans (15-1-2012 om 21:05)
Hahaha, wat een sukkels. Hopelijk worden ze gepakt.
Marijke (15-1-2012 om 20:48)
Jammer dat die lui zelf niet in de modder zijn blijven steken!!!!!