Inbreekster slaat op de vlucht

Toegevoegd: 17-01-2012, 11.44 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Maandag rond 22.15 uur schrokken bewoners van een woning aan de Molenstraat in Vlissingen zich een ongeluk. Zij betrapten namelijk een vrouw in hun woning. De vrouw probeerde later de politie te ontvluchten.

Er stond ineens een vrouw in de woning, ze vluchtte ook vrijwel meteen weer naar buiten, achterna gezeten door één van de bewoners. De bewoners belden de politie en toen de agenten op het woonadres aankwamen stond de vrouw inmiddels in de tuin van de woning.

Iedereen was op dat moment weer een beetje van de schrik bekomen en de bewoners gaven aan dat ze er samen 'wel uit zouden komen' en de agenten maakten aanstalten om weer te vertrekken. Ook de vrouw vertrok.

Ineens kwam één van de bewoners de woning weer uitrennen en hij gaf aan dat de vrouw toch iets had gestolen uit de woning. De vrouw werd aangehouden door de agenten en de tas met de portemonnee die zij had weggenomen is weer teruggegeven aan de eigenaar.

De vrouw werd intussen in de politieauto gezet, maar hieruit zag zij in een onbewaakt ogenblik uit te ontglippen. In een ogenblik zat zij er ook weer in, maar nu met de handboeien om.

De vrouw is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en wordt daar verder gehoord. Zij is afkomstig uit Vlissingen en 43 jaar oud.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan, (17-1-2012 om 18:13)
Best typisch om zonder boeien in een wagen gezet te worden en geen kinderslot te hebben. Zou niet de eerste agent zijn die tijdens een ritje naar het PAC vanaf de achterbank mishandeld wordt. Lekker professioneel gehandeld weer bureau vlissingen!
Lion (17-1-2012 om 18:01)
Ik zou er ook best samen uitkomen denk ik haha, verrot stompen en buiten de poort leggen,en dan melding maken,dat er 1 mishandelt is weet niet door wie
Dima (17-1-2012 om 17:04)
Heel vreemd ja... waarom wel de politie alarmeren en dan toch geen gebruik er van maken als ze ter plaatse zijn ?? Was de inbreekster achteraf misschien een bekende ?
Anja (17-1-2012 om 17:02)
Zou nooit zeggen dat ik er wel uit zou komen. Je hebt dan geen poot meer om op te staan als je een paar uur later spullen mist Laat ze maar een poos vastzitten, met boeien en zonder eten. Maar ja... zo gaan we hier in dit land niet met inbreeksters om. grgr
Mia (17-1-2012 om 16:37)
Merkwaardig verhaal. Kenden het slachtoffer en de inbreekster elkaar?
Medebewoonster Molenstraat (17-1-2012 om 15:28)
Dat is inderdaad apart, was vast een bekende van de bewoners?