Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Busje met strooiwagen gestolen

Toegevoegd: 17-01-2012, 20.37 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Dinsdag werd van een terrein aan de Drieschouwen in Axel een bestelauto met daaraan gekoppeld een strooiwagen van de Provincie, gevuld met zout, gestolen. De auto is in België teruggevonden.

De combinatie tussen 04.30 en 05.00 uur in een onbewaakt ogenblik van het terrein afgereden en is later teruggevonden op de Papdijk in Moerbeke. Het busje stond tegen de vangrail. De bestelauto was zwaar beschadigd omdat de bestuurder klaarblijkelijk op een betonblok was gereden. Daardoor brak de aandrijfas.

Voor zover bekend staat de combinatie nog op Belgisch grondgebied in afwachting van verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Job (19-1-2012 om 17:16)
Lol die grenzen zijn er alleen om ons gewone burgers tegen elkaar uit te spelen. Geen internationaal berdijf of bank die daar last van heeft. (alleen de burger die daar last van heeft). Grenzen zijn er niet voor ons maar voor onze bestuurders om ons gek te lullen.
Gianna (19-1-2012 om 16:51)
@Grenscontrole fans: en dan vervolgens zeuren over de verhoogde belasting en het lang in de rij staan voor de grens/grenzen?!
Rien (19-1-2012 om 13:02)
Goed zo, Willem. Grenzen dicht, overtollige buitenlanders eruit en het wordt weer rustig en we hebben weer ruimte ook.
Grenswachter (19-1-2012 om 12:48)
Mensen die denken dat een slagboompje hen zal redden zijn te wereldvreemd om een zinnig woord erover te schrijven hier. jezelf opsluiten als bange schijter voor de boze enge wereld helpt niet hoor. DOE er eens wat aan i.p.v. altijd jankend weg te rennen.
Willem (19-1-2012 om 11:19)
Dank voor uw bijval. en nounou: zo zie je maar dat ik veel medestanders heb. eens gaan je ogen wel open. en wilhelm iv: ik ben europeaan, maar EERST NLer. dat hele europa is een TE grote peperdure droom van een stel politici. het stemvee wordt ALTIJD belazerd. ik wil de EEG terug EN mijn gulden.
Nel (18-1-2012 om 22:33)
Willem, helemaal mee eens. Ook de grenzen dicht ,kijk maar eens rond wat er aan de hand is overal. Opvreters genoeg hoor.