Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Terneuzense bedreigd met vuurwapen

Toegevoegd: 18-01-2012, 13.05 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 18-jarige vrouw uit Terneuzen heeft dinsdag aangifte gedaan van afpersing. De vrouw werd dinsdagmiddag op het Stationsplein in Breda door een nog onbekende man bedreigd met een mes en een vuurwapen.

Na de melding gingen agenten op zoek naar de dader. De vrouw had via social media een zakelijke afspraak met de man gemaakt. Tijdens de ontmoeting die volgde, eiste hij dat zij voor hem telefoonabonnementen zou gaan afsluiten en de bij de abonnementen behorende telefoons aan hem zou afstaan.


De vrouw weigerde daar echter aan mee te werken. Om zijn eis kracht bij te zetten bedreigde hij de Zeeuwse vervolgens met een mes en vuurwapen. Na de bedreiging verstuurde de politie een SMS Alert bericht. De politie stelt een onderzoek in. De dader is nog voortvluchtig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (18-1-2012 om 17:48)
Beetje vreemd verhaal! Vraag me af waar 'zakelijk' voor staat. Zo zie je maar weer hoe onveilig dat gedoe met social media is.
@division (18-1-2012 om 17:12)
Als je leest vraag ik dit omdat dit bij mijn nicht ook gebeurd is!! Zelfde plaats!! DUS MISS ZELFDE DADER...!! niet gelijk aangesproken voelen!
Division (18-1-2012 om 16:10)
@Weeral? Waarom gelijk een "neger"? Je doet alsof "blanke" zulke dingen niet doen.
Bewoner Zeeland (18-1-2012 om 15:21)
Uhhh mischien wat meer info over dader en signalement of is dat te precair???
Weeral? (18-1-2012 om 15:21)
Gaat het hier ook om een neger? dit is namelijk ook gebeurd bij mijn nicht!!en moest dit ook doen!!!
Terneuzense (18-1-2012 om 14:27)
Knap van jou zeg dat je aangifte heb gedaan,een aantal jaar geleden heeft mijn dochter ook zo iets meegemaakt en na een paar abonnementen te hebben moeten afsluiten heeft ze het ook gelukkig verteld en aangifte gedaan met resultaat alles zelf betalen , respect voor dit meisje !!!!!!
Cookie-instellingen beheren