Terneuzense bedreigd met vuurwapen

Toegevoegd: 18-01-2012, 13.05 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 18-jarige vrouw uit Terneuzen heeft dinsdag aangifte gedaan van afpersing. De vrouw werd dinsdagmiddag op het Stationsplein in Breda door een nog onbekende man bedreigd met een mes en een vuurwapen.

Na de melding gingen agenten op zoek naar de dader. De vrouw had via social media een zakelijke afspraak met de man gemaakt. Tijdens de ontmoeting die volgde, eiste hij dat zij voor hem telefoonabonnementen zou gaan afsluiten en de bij de abonnementen behorende telefoons aan hem zou afstaan.

De vrouw weigerde daar echter aan mee te werken. Om zijn eis kracht bij te zetten bedreigde hij de Zeeuwse vervolgens met een mes en vuurwapen. Na de bedreiging verstuurde de politie een SMS Alert bericht. De politie stelt een onderzoek in. De dader is nog voortvluchtig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Allochtoon (19-1-2012 om 16:21)
Nouu jij praat wel onzin nu @willem: nederlanders doen precies het zelfde en soms ook erger zelfs wie zit er in peru ?? een nederlander en wat heb die al 2x gedaan tfoee schandaligg hoor en dat drama met die semi-automatic paar mensen overhoop schieten kan er zo nog een paar opnoemen over
Willem (19-1-2012 om 12:38)
Niet over 1 kam scheren. prima. maar wat heeft dat multi-culti gedoe ons bebracht? en waarom zitten de gevangenissen vol met allochtonen? een paar % is nederlands. de rest? turken-maroks-antillianen, enz. de nederlanders zij n echt geen schaapjes, maar het merendeel van de criminelen =allochtoon
Terneuzense (18-1-2012 om 22:54)
Bij ons was het gewoon een blank persoon waarom gelijk weer een neger,kijk dit snap ik dan weer niet wat maak het uit wat voor kleur .......straffen die handel
Ik (18-1-2012 om 19:57)
Waarom gelijk een neger? En geen blanke?? Kijk je wel eens naar opsporing gezocht, zie je daar vaak een blanke voorbij komen, of meer buitenlanders?? We weten dat je mensen niet over één kam mag scheren, maar ze doen het toch zelf!! Ik snap je reactie, maar je moet wel realistisch blijven.
D (18-1-2012 om 19:12)
@division omdat, zoals je kan lezen, zijn nicht dit zelfde heeft meegemaakt met een neger.. Vandaar zijn vraag
Anoniem (18-1-2012 om 19:05)
Ook gebeurt bij mijn nicht is ook 18 jarig! Een paar maanden geleden. Maar ze durfde zich niet te verweren waardoor nu diverse abonnementen zijn afgesloten. Zij zit met de sores! En tja dit was ook een neger division!