Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 141 km

Arrestatie vanwege foto op Hyves

Toegevoegd: 18-01-2012, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - In zijn ouderlijk huis is woensdagmorgen rond 07.00 uur een 16-jarige jongen aangehouden nadat hij op Hyves een foto van zichzelf had geplaatst waarop hij stond afgebeeld met twee mogelijke vuurwapens.

Uit onderzoek van de politie kwam naar voren dat de jongen afkomstig was uit Tholen. Tijdens de zoeking in de woning werden de twee mogelijke vuurwapens gevonden. Het bleek te gaan om twee balletjespistolen die niet van echt te onderscheiden zijn.


De jongen had de balletjespistolen in het buitenland gekocht. Omdat deze in Nederland verboden zijn, zijn ze in beslaggenomen. De 16-jarige jongen is na verhoor met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (20-1-2012 om 15:31)
@Mariska, klopt. Ik ben er tijdens controle op gewezen dat de grote stok achterin mijn auto-waarmee mijn hond altijd speelt op het strand verwijderd moest worden. Hier heb ik nooit bij stil gestaan, wel goed dat men hierop ook controleert en erop wijst.
Pcm (20-1-2012 om 13:35)
En ja er zullen er vast wel bijzitten die ze wel op een verkeerde manier gebruiken, maar dan kan je wel elk huis af gaan zoeken! Jullie mensen hier moeten eens leren niet iedereen over 1 kam te scheren!! Dit zie ik elke dag weer in die reacties hier!! Altijd maar je oordeel gelijk klaar hebben!bah!
Pcm (20-1-2012 om 13:32)
Hier in de straat lopen kinderen van onder de 10 jaar met die dingen te zwaaien! Weten jullie wel hoe veel kinderen zo'n ding hebben?! En als het om wapens gaat komt meestal het AT aan te pas. Blachelijk overdreven dus als je zo uit je bed wordt gelicht, terwijl je wss van geen kwaad bewust bent!
Ernst (19-1-2012 om 13:11)
@ anoniem Je naam niet boven zo'n commentaar zetten da's zwak.
Zeeuwind (19-1-2012 om 12:11)
Slim dat ze dat ventje ff oppakken! Als je zo stom bent je foto zo op hyve's te zetten, ben je vast ook zo stom om met zo'n "wapen" een winkel binnen te lopen!
Esther (19-1-2012 om 12:02)
Als hij kwaad in de zin had gehad was hij er vast niet mee op de foto gegaan maar ze zijn gewoon op de kermis te winnen,begin eens om dat te verbieden is al genoeg ellende uit voort gekomen,alleen al door vergissingen.
Cookie-instellingen beheren