Onderzoek zwaargewond meisje

Toegevoegd: 18-01-2012, 23.20 uur

Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De politie is alsnog een onderzoek gestart naar aanleiding van de reanimatie vanavond in Sint Maartensdijk. Hierbij werd het traumateam ingezet.

De politie berichtte eerder vanavond dat er rond 18.20 uur in een woning aan de Zuidsingel iemand werd gereanimeerd en dat er sprake was van een medische toedracht. De politie heeft volgens politiewoordvoerder Alwin Don echter niet duidelijk gekregen hoe het slachtoffer, een 9-jarig meisje, precies gewond is geraakt en is zodoende alsnog een onderzoek gestart. "Een misdrijf kunnen we nog niet uitsluiten."

Het zwaargewonde meisje, dat in het huis werd gevonden door familieleden, werd gereanimeerd en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Momenteel is volgens Don niet precies bekend welke verwondingen het meisje heeft opgelopen. Evenmin is iets over haar huidige toestand bekend.

De politie is vanavond begonnen met het horen van getuigen. Tevens is een forensisch onderzoek gestart.

Zie ook:
- Traumateam assisteert bij reanimatie (18-01-2012)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (19-1-2012 om 08:34)
Meisje zwaar gewond in eigen huis en niemand weet wat er is gebeurd? Jeetje wat heftig weer en laten we alsjeblieft hopen dat dit kind niets is aangedaan. Wens het kleine meisje heel veel sterkte toe.
Ik (19-1-2012 om 00:40)
Wat erg! Veel sterkte voor de familie en vrienden van het meisje!