Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Auto rijdt door na botsing met fietser

Toegevoegd: 19-01-2012, 11.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdag iemand doorgereden na in de Burgemeester van Woelderenlaan een fietsster te hebben aangereden.

Een onbekende automobiliste heeft in bovengenoemde straat rond 18.00 uur een 19-jarige fietsster uit de gemeente Veere aangereden en is daarna doorgereden zonder haar identiteit kenbaar te maken. De fietsster raakte gewond. Ze had wat schaafwonden.


De politie doet een oproep aan deze vrouw zich te melden en vraagt tevens getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-1-2012 om 19:08)
Niet zo snel oordelen...muziek op? fietser zonder licht? je zit in een auto..en als je iemand schampt merk je daar echt niets van. die vrouw weet mogelijk niet eens dat ze iemand geraakt heeft
Loes (19-1-2012 om 13:41)
Nee, bang voor de no claim.....en geen fatsoen om je medemens te helpen...zeer smerig vd vrouw die doorgereden is....ze laat dr ware zien....en is in mij ogen asociaal..ik hoop niet dat ze in de zorg derg .werkt...
Vrouw (19-1-2012 om 12:49)
Doorrijden na een ongeval is een misdrijf. de politie begint dan een criminelen opsporing. wel valt het mij op dat het voornamelijk dames zijn die snel doorrijden en dus vluchtgevaarlijke crimineel worden, of is dat een statistisch toeval ?
Cookie-instellingen beheren