Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Balletjespistolen in beslag genomen

Toegevoegd: 19-01-2012, 16.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft twee balletjespistolen in beslag genomen na een melding via Twitter dat er op Facebook iemand stond met een pistool in de hand.

Volgens de politie stond op het sociale medium iemand afgebeeld met een nepwapen in de hand. Naar aanleiding van de foto heeft de politie een woning in de Hyacintenlaan in Vlissingen bezocht. Een man van 35 en een vrouw van 31 jaar oud werden aangemerkt als verdachten.


Er zijn twee balletjespistolen in beslag genomen. De twee krijgen volgens de politie het verzoek een verklaring af te leggen op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (19-1-2012 om 23:52)
Dat je deze nepwapens overal kan kopen is op zich vreemd want ze zijn wel verboden. Mensen die ze als onschuldige speeltjes zien moeten eerst maar eens ondervinden wat het is als iemand je bedreigd met zo'n ding en je geld opeist. Doe niet zo achtelijk door te zeggen : "wat is nu mis met een....".
Airsoftfreak (19-1-2012 om 21:49)
Belachelijk, okee je moet er natuurlijk niet mee op straat rond lopen zwaaien. Airsoft is een combatsimulatiesport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. In de overige Europese landen is airsoft legaal. Airsoft is een sport die over de hele wereld gespeeld wordt.
Robert (19-1-2012 om 21:28)
Ze kunnen beter eens een keer achter de echte wapens aan gaan! speelgoed afpakken :S moet niet gekker worden!
Cra1 (19-1-2012 om 21:22)
@Adriaansen @Vlissinger, Je hebt van die dingen die je op de braderie kunt kopen, maar ook dezelfde met andere soorten balletjes, deze zijn verboden, Enne adriaansen, niet zeiken over de belasting dan ga je maar ergens anders wonen, denk dat je dat de popo zelf geen belasting betaald?
Willem (19-1-2012 om 20:34)
Eigen schuld dikke bult! Tegenwoordig zie je toch geen verschil meer tussen nep en echt! Iedereen weet dat deze `nep`pistolen verkeerd gebruikt kunnen worden. En dan ga je er mee op de social media! Sufkoppen, beter emigreren naar de overkant van de oceaan.
Vlissinger (19-1-2012 om 19:07)
Wat is er nou weer mis met een balletjes pistool? die kun je toch gewoon overal kopen..
Cookie-instellingen beheren