Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 46 km

Jongens betalen met vals geld

Toegevoegd: 22-01-2012, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee jongens opgepakt nadat zij meld vals geld hadden betaald.


Volgens de politie werden de twee, beiden 16 jaar en afkomstig uit de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goes rond 00.30 uur aangehouden op de Grote Markt.


Ze hadden even daarvoor in een horecagelegenheid aan de Grote Markt betaald met een vals briefje van 50 euro. Het duo is verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (24-1-2012 om 17:01)
Je kunt idd naar je centen fluiten.je kan beter iemand in de bak hebben zitten krijg je nog reiskosten vergoeding ook zie rtl nieuws
Jose (23-1-2012 om 20:02)
Misschien wisten hun wel niet dat ze vals geld hadden heb ook een keer op het gemeente huis geld opgehaalt ivm shv en toen had ik ook een vals briefje van 20 gekregen stond ik mooi voor lul bij de kruidvat om luiers te kopen dus mensen heb niet gelijk een oordeel over mensen
Bor (23-1-2012 om 00:26)
Heb ik ook gehad ( vals briefje) daders ook gepakt, schadevergoeding Ho maar. We kunnen vrolijk verder dromen over onze rechtstaat waar de vervuiler niet betaald maar gekuffeld wordt, want de belastingbetaler waar vrouwe justitia haar geld aan ontleed laat je gewoon crepeeren. Zoveel uur werk nop.
Cookie-instellingen beheren