Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Nieuwe arrestaties knal Ritthem

Toegevoegd: 24-01-2012, 12.11 uur
Foto 2 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joosje van Ante (24-1-2012 om 21:15)
Zwaar overdreven, trouwens wat krijgen die mensen uit Oost Souburg die, naar nu blijkt, ten onrechte hebben vastgezeten als schadeloosstelling? Of is dit spektakel in Zoutelande ook weer een misser? Forensisch onderzoeksteam. Technische recherche. 20 agenten. Chirurg in zwarte jas, met mondkap!
Tinus (24-1-2012 om 19:34)
Ist allemaal nie een beetje overtrokken als het al zo lang geleden is en dan alleen een explosie...ga eerst achter die gestolen bus aan of die pyromaan van laatst!
Werkman (24-1-2012 om 14:36)
Nu gaat justitie op zijn gezicht, die jongen uit souburg en zijn ouders zijn dus ws onterecht opgepakt. Bij die mensen is dagenlang het huis op zijn kop gekeerd naar sporen, en die waren er dus niet. Ben benieuwd of ze bij justitie zo sportief zullen zijn om excuses te plaatsen in de krant.
Cookie-instellingen beheren