Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Nieuwe arrestaties knal Ritthem

Toegevoegd: 24-01-2012, 12.11 uur
Foto 10 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ube Grijpt (25-1-2012 om 09:32)
Als je nu werkelijk niets meer te doen hebt, ga je dit soort dingen doen. Bij zo'n jongen, die verzamelaar is, vind je altijd wel iets, Hopeloos!
VdVonck (25-1-2012 om 09:30)
Wat een belachelijke reactie Wasschapelaer! Op deze manier krijg ik het idee dat Westkapelle een echt doofpot dorp is! Dit mag niet onderzocht worden, eveneens als het misbruik dat hier laatst op HVZ stond. Die moesten ze ook maar 'met rust laten' Stelletje mafkezen !
John (25-1-2012 om 09:11)
Mensen die zulke explosieven kunnen maken en tot ontploffing brengen zijn levensgevaarlijk. Hier geldt "Voorkomen is beter dan genezen". Alles kost geld. Kan iemand mij vertellen wat een mensenleven waard is?
Wasschapelaer (25-1-2012 om 08:03)
Doe toch normaal overheid, kijk nou wat t allemaal kost, en wat nou als je WEDEROM faalt?? Zoals dat mannetje in Souburg. Ga gewoon een moord oplossen of zoek op hoe een geheime oefening van de OVERHEID zo'n knal kan veroorzaken en laat een verzamelaar met rust!!!
Harry (24-1-2012 om 23:26)
Niet overhaasten Justitie had en heeft nog steeds gegronde redenen om de jongen uit Oost Souburg te verdenken. Ook is algemeen bekend dat deze familie in het extreme doorgedraaid is in het passief en actief zich in te zetten voor diverse millieubewegingen. waarbij aanslagen niet uitgesloten zijn
Kaatje (24-1-2012 om 23:02)
Jullie vinden dit misschien allemaal overtrokken,maar wees blij dat er geen gewonden zijn gevallen.Ik denk wanneer er een dierbare van jullie gewond zou raken door een projectiel,er jullie heel anders over praten. Waar gehakt word vallen spaanders.Wie stil zit,kan geen fouten maken.