Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Nieuwe arrestaties knal Ritthem

Toegevoegd: 24-01-2012, 12.11 uur
Foto 12 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. (12-2-2012 om 16:17)
De "experts" draaien zich snel om als ze zien dat ze worden gefilmd. Hieraan kun je zien dat het toch mensen zijn, met (gelukkig) het daarbij behorende gevoel van schaamte. Sterkte voor de betrokkenen, dit theaterstuk zal zich maar afspelen voor je eigen deur, in je eigen huis.
EerstDenkenDanPraten (27-1-2012 om 16:07)
@ Harry.. Ik heb u al vaker betrapt op "alwetende" uitspraken. Kent u de familie soms persoonlijk? Denk ik niet. Ik wel namelijk, en ik weet wel beter. Aanslagen.. doe toch normaal. Benieuwd waar u uw uitspraak op baseert dat er (nog steeds) gegronde reden is om de Souburger te verdenken. Sssht!!
Gina (25-1-2012 om 17:01)
Zou het mogelijk zijn dat de jongen uit Oost Souburg heeft gepraat, waardoor het spoor heeft geleidt naar Zoutelande? (is een vraag, geen vaststelling) Voor een ieder, die bewezen deel heeft uitgemaakt van het veroorzaken van deze explosie, mag van mij een zware straf volgen. #levensgevaarlijk
Bezoeker (25-1-2012 om 15:45)
Zeg Harry, hoezo algemeen bekend? Heeft u informatie die u achterhoudt voor de recherche of doet u aan stemmingmakerij?
Triest (25-1-2012 om 13:42)
En iedereen weet het weer eens beter.. gelukkig zitten er op HVZeeland niks anders dan rechercheurs, officieren en wetenschappers.. wat een rijkdom aan kennis in Zeeland.. Je krijgt niet zo maar een bezoekje hoor, denk daar eens over na.. trieste mensen.
Ube (25-1-2012 om 12:46)
Sterkte voor deze familie in Ztld! Dit buitengewoon intimiderend machtsvertoon gaat werkelijk alle perken te buiten!
Cookie-instellingen beheren