Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewonde bij overval Middelburg

Toegevoegd: 27-01-2012, 01.31 uur - Update: 27-01-2012, 04.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een overval op een woning aan de Vreedenburg in Middelburg is vannacht iemand gewond geraakt.


De overval werd rond 23.50 uur gemeld. De politie ging ter plekke, maar kon tot nu toe geen verdachten aanhouden. Voor het slachtoffer kwam een ambulance ter plekke. Hij/zij raakte volgens de politie niet ernstig gewond.

De daders waren beiden donker getint. Ze zijn te voet vertrokken bij de woning in de wijk Dauwendaele. De ene dader is 1.70 meter lang en de ander is 1.90 meter lang. De technische en de tactische recherche zijn een onderzoek gestart.

Na de overval omsingelden agenten in kogelwerende vesten enige tijd de Meanderflat in de Meanderlaan, vlakbij de overvalslocatie. Een kleine tien politiewagens stond rondom de flat opgesteld en agenten hielden het gebouw nauwlettend in de gaten. Ook de Regionale Ondersteuingsgroep (ROG) kwam ter plekke.

Volgens de politie werd er niemand aangetroffen. Rond 02.30 uur vertrokken de meeste politie-eenheden weer. Enkele onopvallende wagens bleven de buurt in de gaten houden.

Zie ook
- Dossier 'Overvallen in Zeeland'


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (27-1-2012 om 07:39)
Politie moet harder gaan optreden tegen zulk soort gasten die maar denken dat je zomaar iemand kan gaan beroven omdat ze te lui voor woorden zijn om te gaan werken als de rechters is harder straffen gaan geven mischien snappen ze t dan
Heidi (27-1-2012 om 07:01)
Dus daar ziaten al die agenten..verklaard een hoop waarom ik na 3 dagen wachten nog steeds niet ben terug gebeld door een agent...
Beu (27-1-2012 om 05:09)
Het gaat lekker in Nederland, "petje" af voor de politiek en met name justtie. Overal ter wereld bemoeienis willen hebben, maar de problemen in dit eigen kloteland de hoofd bieden is er niet bij.
Cookie-instellingen beheren