Rijden onder invloed harddrugs

Toegevoegd: 29-01-2012, 16.51 uur

Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Vrijdagavond rond 21.00 uur is het rijbewijs van een 31-jarige automobilist uit de gemeente Borsele ingevorderd op verdenking van het rijden onder invloed van harddrugs. 

De man werd op de Oude Rijksweg bij 's-Heer Arendskerke aan de kan gezet. In de auto van de man is een gebruikershoeveelheid (vermoedelijk) harddrugs aangetroffen. Hierop is hij aangehouden en in verzekering gesteld.
 
Een urinetest zal moeten uitwijzen of de man daadwerkelijk onder invloed van harddrugs zijn auto bestuurde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
En alcohol dan.. (30-1-2012 om 14:00)
Tja, al die berichten van beschonken bestuurders zouden ook een dergelijke kop moeten hebben.. Alcohol is ook nog steeds een harddrug!!
De boer (30-1-2012 om 11:50)
@marga echt snugger ben je ook niet geloof ik! Als je drugs gebruikt ben je niet per definitie verslaafd. Maar goed alle middelen, ook medicijnen horen NIET op de weg!! Denk dat wel gelijk van alle files af zouden zijn.
Marga (29-1-2012 om 18:42)
Wat je toch al niet tegen kan komen op de weg. Dit soort mensen horen gewoon NEVER NOOIT op de weg. Een verslaafde heeft helemaal geen benul van de gevolgen als er iets fout gaat en reageren kunnen ze ook niet als er iets gebeurd. Zijn / haar verslaving is belangrijker dan een mensenleven.