Arrestaties na mishandeling Goes

Toegevoegd: 30-01-2012, 14.22 uur

Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie op de Grote Markt in Goes drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht van mishandeling.

De drie, twee Middelburgers van 19 en 24 jaar oud en één Vlissinger van 25 jaar oud, worden verdacht van betrokkenheid bij een incident waarbij een portier van een horecagelegenheid aan de Grote Markt in Goes gewond raakte door een glas dat hem raakte. De portier is bij de huisartsenpost onder behandeling geweest voor zijn opgelopen verwonding.

De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Glas-->bak (30-1-2012 om 17:13)
Met glas gooien is zo waardeloos, echt laf in de trend van gluiperds die de confrontatie niet man tegen man aandurven en daarom maar proberen anoniem uit de menigte iemand te verminken. echte zielige lafaards dus. leer ze maar een lesje en gooi dat onwaardige gaijus maar lekker lang in de bak.