Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Zeventien bekeuringen verlichting

Toegevoegd: 30-01-2012, 14.24 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Op de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder heeft de politie vanochtend 17 mensen een bekeuring uitgedeeld voor defecte of niet juist gevoerde fietsverlichting.

De controle werd gehouden tussen 07.15 en 08.15 uur. Er werd 17 maal een bekeuring gegeven voor defecte verlichting/niet voeren van verlichting aan fietsers.


Er zijn diverse verlichtingsetjes uitgedeeld aan de overtreders. Deze werden uitgedeeld door het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (23-2-2012 om 16:06)
@ Monique, heel aardige gedachte van je maar niet uitvoerbaar. Wegens de toch al hoge criminaliteit kunnen de heren op bureau hun tijd wel anders besteden. Alle bestuurders... licht niet in orde? Financiele consequentie en wel direct. Minder slim volk die dat niet begrijpt.
Dima (1-2-2012 om 14:09)
Wie wil een fietser aanrijden of als fietser worden aangereden!??? Niemand toch ! Wat een onzin wordt er hier uitgekraamd als het over politie gaat die gewoon zijn taak uitoefent... negatievelingen mag ik jullie vragen eens een paar dagen met oom of tante agent op stap te gaan...kijken hoe je daarna nog reageert hier . Oom agent is niet bezig met de staatskas te spekken maar doet gewoon wat hem of haar wordt opgedragen! SNAP DAT NOU TOCH EENS !
Monique (1-2-2012 om 12:13)
@Francois, beetje domme opmerking. Wat K en C ook vermelden klopt volledig. Je ziet ze gewoon niet rijden. Wel zou de politie ze i.p.v. direct een boete te geven, ze de mogelijkheid moeten geven om de verlichting in orde te maken en binnen 48 uur melden op het politiebureau. Niet in orde = boete.
C (1-2-2012 om 11:24)
Ik zie ze niet fietsen hoor als het donker is en wie krijgt de schuld als ik er 1 aan rijd??
K (1-2-2012 om 09:54)
@francois hoeveel fietsers worden er niet aangereden doordat ze geen verlichting voeren?. zeker in de polders waar geen straatverlichting is schrik ik me als automobilist vaak rot omdat je ze pas 4mtr voor je bumper uit de nacht ziet opdoemen dit is levens gevaarlijk voor de fietser.
Arie (31-1-2012 om 21:39)
In plaats van een boete kan je ze ook een goeie fiets geven. Dat heeft meer zin.
Cookie-instellingen beheren