Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Automobilist rijdt rolstoelster omver

Toegevoegd: 30-01-2012, 21.57 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is donderdag een meisje in een rolstoel aangereden door een automobilist(e). De automobilist(e) is doorgereden.


Het ongeluk gebeurde rond 08.40 uur in de Populierenstraat. Het 17-jarige meisje in de rolstoel kwam door de botsing ten val. Omstanders hebben haar overeind geholpen en de rolstoel weer rechtgezet. Ze raakte niet gewond.

De automobilist(e) is doorgereden zonder zich kenbaar te maken. De politie is op zoek naar deze persoon, maar ook naar de personen die het meisje hebben geholpen. Ze worden verzocht zich te melden via 0900-8844 of het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (31-1-2012 om 17:57)
Wat erg als je niet eens het fatsoen en gevoel hebt om iemand te helpen , zeker als jij diegene bent die het meisje hebt aangereden ! Misschien onder invloed geweest? Of gewoonweg geen normen en waarden geleerd?!! Sterkte voor het meisje.
Jane (31-1-2012 om 16:23)
Niet te geloven dat iemand zoiets doet, dan heb je echt geen greintje fatsoen. maar te hopen dat degene die dit heeft gedaan een enorm schuldgevoel heeft en zich alsnog meldt.
Daan (31-1-2012 om 10:17)
Onbeschofte chauffeur zeg! dat voel je heus wel als je iets raakt en dan stop je uit fatsoen even waar gaat dit tegenwoordig allemaal heen? zwaarder straffen die handel
Monique (30-1-2012 om 23:28)
Dat je iemand aanrijdt,zeer vervelend maar wees dan op z'n minst zo loyaal om het slachtoffer te helpen, wiens fout het ook is. je laat iemand toch niet hulpeloos achter?? Mocht deze persoon alsnog bekend worden, een taakstraf in het revalidatiecentrum, Heel veel sterkte voor het meisje ook van mij
Anneke (30-1-2012 om 22:10)
Hoe onbeschoft kun je wezen! Hopelijk wordt de dader toch nog gevonden. Sterkte meisje, je moet wel heel erg geschrokken zijn.
Cookie-instellingen beheren