Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 158 km

Dak van auto na ongeluk A58

Toegevoegd: 31-01-2012, 01.09 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer heeft maandagavond laat op de A58 bij Rilland het dak van een auto moeten knippen.


Dat gebeurde na een ongeluk op de linkerrijbaan, de rijbaan richting Bergen op Zoom. Het ongeluk gebeurde nabij hectometerpaaltje 121,8, vlakbij de grens met Brabant. Vermoedelijk ging het om een eenzijdige aanrijding, mogelijk veroorzaakt door plaatselijke gladheid. Op de A58 is het momenteel op veel plekken glad door neerslag. De temperatuur ligt rond het vriespunt.

De Zeeuwse brandweer alarmeerde ploegen uit Kruiningen en Rilland. Vanuit de regio Midden- en West-Brabant werden brandweerwagens opgeroepen uit Bergen op Zoom en Woensdrecht. Ook gingen ambulances uit beide regio's ter plekke. Er is zeker een persoon naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is niets bekend.

Vanwege het ongeluk kon alleen de meest linker rijstrook worden gebruikt. Brandweerlieden, politiemensen en medewerkers van Rijkswaterstaat zorgden ervoor dat het verkeer vaart minderde en veilig langs het ongeluk kon rijden. Tegen middernacht kon de auto worden geborgen. Kort daarna kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (31-1-2012 om 20:31)
Was er inderdaad een ijsbaan. Ben wijselijk rechts blijven rijden en dan vliegen ze er nog voorbij met 120km/h, om over de 2 Poolse vrachtwagens (die moeten toch begrensd zijn) nog te zwijgen.
Cookie-instellingen beheren