Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 367 km

Brandweer slijpt gevonden kluis open

Toegevoegd: 31-01-2012, 17.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vandaag de kluis opengebroken die op 11 december werd gevonden in Middelburg.


De vondst van de kluis werd afgelopen vrijdag bekend gemaakt. Naar aanleiding van de berichten in de media zijn verschillende mensen komen kijken naar de kluis, maar de eigenaar kon niet worden achterhaald.

Daarom is besloten vandaag de kluis open te laten slijpen door de brandweer. De kluis bleek leeg te zijn.

Zie ook:
- Politie zoekt eigenaar gevonden kluis (27-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (10-2-2012 om 18:27)
@K Haha, even met de kluis rammelen, vervolgens niks horen en naar het oud ijzer brengen. Zou mooi zijn als hij dan achteraf tjokvol blijkt te zitten met briefjes van 500 euro ;) Waarschijnlijk zou u dan reageren met de vraag: Hadden ze de brandweer de kluis niet even kunnen laten open slijpen?
R (3-2-2012 om 08:41)
@K Alvorens uw mening te verkondigen voor waarheid lijkt het mij verstandig dat u van de hoed en de rand weet. Als u de waarheid niet kan spreken, spreek dan helemaal niet. Stemmingmakerij is de enigste klassificatie die ik aan uw reactie kan geven. Beroepszeurders als u, zucht...
K (1-2-2012 om 16:10)
@smet nee de politie heeft alleen bonnenboekjes, als ze even met de kluis gerammeld hadden hadden ze kunnen horen dat hij leeg was. de brandweer bestaat voor een groot gedeelte uit vrijwilligers die gewoon thuis of op hun werk zitten, wie denk je dat dat materiaal betaald? de belastingbetaler
Smet (1-2-2012 om 12:56)
@ k, wat een idiote opmerking. Brandweer kost sowieso geld, of ze nu in de kazerne zitten of een kluis openen. En zij hebben het materiaal, politie niet. Type beroepzeurder zeker?
Hans (1-2-2012 om 11:58)
@K. In dit geval zijn ze waarschijnlijk gewoon met de kluis richting de kazerne gereden waar ze er een slijptol/gereedschap op hebben gezet, door iemand van de TD aldaar. Het gemiddelde politiebureau heeft naar mijn weten geen slijptol voorhanden
K (1-2-2012 om 09:38)
Dat mag weer wat geld kosten voor de belasting betaler. politie en brandweer nodig om een kluisje open te krijgen. kan een agent geen slijptol bedienen? of is hij bang voor vuile handen? in het vervolg mogen ze mij wel bellen, ik slijp hem open voor de helft van wat de brandweer kost.
Cookie-instellingen beheren