Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Jongens gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 01-02-2012, 14.10 uur - Update: 01-02-2012, 19.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een verkeersongeluk in Middelburg zijn vanochtend twee jongens gewond geraakt.

Volgens de politie reden de jongens rond 08.15 uur met een scooter vanuit Middelburg over de Koudekerkseweg richting Koudekerke. Een 18-jarige Middelburger reed op de scooter met achterop een 17-jarige.


Bij de bromfietsoversteekplaats wilden zij de weg op draaien. Ze zagen een bedrijfsauto, welke werd bestuurd door een 31-jarige man uit de gemeente Veere, over het hoofd en een botsing was het gevolg. De auto kwam vanuit Koudekerke.

Het duo kwam ten val en raakte gewond. Volgens de politie had de bestuurder van de scooter rug-, zij- en nekklachten. De passagier liep een open botbreuk aan zijn been op. Ze zijn allebei met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
De bestuurder van de auto raakte voor zover bekend niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (2-2-2012 om 18:20)
@Marijke ik ken deze twee jongens, zitten bij mij op school en praat er vaak mee. Grote schrik dus toen ik het hoorde.... De jongen van 17 had een open botbreuk aan zijn been, maar het schijnt goed te gaan, ook een gebroken arm. Heb ook al contact met hem gehad Van de andere weet ik vrij weinig,
K (2-2-2012 om 10:43)
@goesenaar een openbotbreuk valt onder zwaar letsel, dit betekend dat het bot naar buiten steekt, dit is niet makkelijk trug te zetten en er is enorm veel gevaar voor infecties aan het bot. dat wordt opereren en heel lang revalideren. gelukkig is er morfine tegen deze pijn. sterkte jongens
Marijke (1-2-2012 om 17:36)
Weet iemand hoe het nu met deze jongens gaat? Ik kwam er langs en het zag er erg naar uit. En denk dus de hele dag; hoe zou het gaan.
Savan (1-2-2012 om 15:50)
Ik zocht de hele dag al naar informatie blij te hebben gevonden ik zag het vanuit het raam op school (nehalennia)
Goesenaar (1-2-2012 om 15:38)
Ik reed erlangs. Als het letsel inderdaad meevalt dan hebben de jongens heel veel geluk gehad. Sterke aan de chauffeur van de bestelauto.
Cookie-instellingen beheren