Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Polen gepakt voor diefstal oud ijzer

Toegevoegd: 01-02-2012, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
HEIKANT - De politie heeft maandagavond op een bedrijfsterrein aan de Julianastraat in Heikant twee Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens diefstal van een partij oud ijzer.


De mannen werden omstreeks 21.00 uur op heterdaad betrapt op het wegnemen van het oud ijzer, dat zij zojuist in een bestelbus hadden geladen. Zij zijn na de aanhouding overgebracht naar Torentijd in Middelburg alwaar zij in verzekering zijn gesteld.

Na verhoor en onderzoek zijn zij woensdag met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polonez (3-2-2012 om 18:02)
@ Jan 2/2/12 06:57 .Ga mij niet vertellen hoe het werkt in Polen! Ik weet niet waar, en wat voor contact jij hebt? Leer jij eerst zelf je les, enne...... leer ook eens Nederlands!
Kiki01 (3-2-2012 om 11:17)
Na verhoor met een dagvaarding heen gestuurd -Naar de volgende jatklus-. Werkelijk niet te geloven. Buiten de landsgrenzen trappen dit tuig, letterlijk. Verder niet te veel tijd en energie aan spenderen.
Mar (3-2-2012 om 09:05)
Monique, ik ken je verhaal; destijds moest je een min-maxcontract tekenen in het kader van de flexibiliteit; en nu krijg je er geen uren bij. Eenrichtingsverkeer dus wat betreft flexibel zijn....triest. Quasimoto: jammer dat je bent blijven steken in de jaren-60kretologie...dom generaliseren.
Willem (3-2-2012 om 06:08)
Ik heb het al meer gezegd: zolang er nederlanders zonder werk zitten moet je die eerst aan het werk zetten. ze krijgen een uitkering, dus laat ze er voor werken. dan heb je geen polen enz nodig. beter de grenzen weer dicht, maar dat mag niet van brussel. niet eens meer baas in eigen land.......
Monique (2-2-2012 om 22:35)
@ quasimodo en gerard,Nederlanders willen absoluut WEL: werken,Ik ben gekort op mijn min-maxcontract. UWV erbij, Ik heb op alle vacatures gereageerd die te combineren waren met de schooltijden, dwz als verpleegkundige reageren op huishoudelijke hulp. 4 keer NEE dat doe je niet met zulke papieren!
Gerard (2-2-2012 om 20:19)
Als een hoop Nederlanders niet te beroerd was om te werken dan hadden we geen oostblokkers nodig! Zou een hele vooruitgang zijn, weg met de oostblokkers en minder geld weg gegooid naar steun trekkers
Cookie-instellingen beheren