Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Overval op cafetaria Middelburg

Toegevoegd: 01-02-2012, 23.35 uur - Update: 02-02-2012, 09.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagavond rond 22.30 uur is cafetaria Lammers aan de Banckertstraat in Middelburg overvallen. 

Vermoedelijk is de overval door twee daders gepleegd. Een signalement van de twee is niet bekend. Ook over de eventuele buit is op dit moment nog niets bekend. De beide daders zijn gevlucht in een onbekende richting.


Agenten van de Zeeuwse politie zijn direct een onderzoek gestart. Een speurhond is ingezet om mogelijk een spoor van de daders op te pikken. De hond pikte wel een spoor op, maar raakte dit na een tijdje weer kwijt. Het leidde niet tot de aanhouding van de daders.

De technische recherche werd opgeroepen om sporen in en om het cafetaria af te nemen. Ook op de kruising De Ruyterstraat - Oude Koudekerkseweg - Langevielesingel werd een mogelijk spoor aangetroffen. De recherche heeft dit veilig gesteld.

Voor zover nu bekend is niemand bij de overval gewond geraakt. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees vader (2-2-2012 om 19:21)
Patrick en zijn compagnon en medewerkers Heeel veel strekte, jullie hebben het nodig, wij zijn al twee keer overvallen en weten hoe het werkt en voelt. Kop op en gewoon doorgaan het is gewoon tuig. Sterkte EMTE Supermarkt Vlissingen ( Paauwenburg)
Roeland (2-2-2012 om 17:14)
Hangen toch camera's binnen? Plaats die beelden op HV zeeland, PZC en GeenStijl (cq Dumpert). Heb je direct bereik van een paar mln mensen. Mag niet van politie wegens schending persoonsgegevens, maar daar moet je gewoon lak aan hebben, ballen tonen en doen!
Dadazld (2-2-2012 om 16:04)
Zeer laf om zo aan je geld te komen. Verdien het zelf en jat het niet van iemand die het eerlijk heeft verdiend!!!!!!! Ik zou zeggen levenslang die overvallers opsluiten en al het geld + schadevergoeding betalen aan de eigenaar van Lammers M'burg. Sterkte voor de boys van de cafetaria.
Marja (2-2-2012 om 15:33)
Kletsen er af hakken van zulke smeerlappen
Michelle (2-2-2012 om 15:13)
Is wederom een cafetaria die overvallen wordt, in Souburg en Tholen toch ook al? Zijn dat niet dezelfde? Mannen van Lammers: heeeeeeeeel veel sterkte! x
Marga (2-2-2012 om 13:30)
Hadden ze bij de ouwe Sjaak moeten flikken dan was er wel een heleboel brandzalf nodig geweest denk ik haha Stelletje niksnutten om mensen te beroven die hard werken voor hun centjes.
Cookie-instellingen beheren