Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Jongeman cel in na mishandeling

Toegevoegd: 02-02-2012, 17.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een twintigjarige jongeman uit Terneuzen veroordeeld tot een celstraf van 115 dagen en een tenuitvoerlegging van een eerder vonnis van vijf maanden.

De jongeman werd schuldig bevonden aan mishandeling van zijn Hulster vriendin, vernieling van haar auto en de voordeur van haar woning plus joyriding. Dat hij haar ook nog zou hebben bedreigd achtte de rechtbank niet bewezen. Evenmin vond de rechtbank bewezen dat hij op 29 september in Terneuzen betrokken was geweest bij een straatroof.


Zie ook:
- OM wil man lange tijd achter tralies (19-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-2-2012 om 13:06)
@tja alsof het in de usa zo geweldig is, nergens ter wereld zitten de gevangenissen zo vol. ok hier zijn ze te mild daar ben ik het mee eens maar wees blij dat dit amerika niet is, 20%van de amerikanen zit vast, daar hebben wij niet genoeg cellen voor
Tja (3-2-2012 om 07:23)
Had niets anders verwacht tegenwoordig lopen ze na een mnd al vrij onbegrijpelijk de straffen worden milder ipv strenger nederland neem eens een voorbeeld aan amerika!! oke daar is het soms iets te maar over algemeen weten die wat straffen is
Foxy (2-2-2012 om 22:35)
Voor zoveel feiten is de straf nog erg mild.En als je iemand mishandelt, de auto en deur vernielt lijkt mij dat ook wel dreigend overkomen, dus bedreiging lijkt me sowieso wel bewezen.
Cookie-instellingen beheren