Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Brandweer haalt poes uit boom

Toegevoegd: 03-02-2012, 11.02 uur
Een brandweerman haalt de poes uit de boom.
Een brandweerman haalt de poes uit de boom.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De brandweer - redder van mens en dier - heeft donderdagmiddag een poes uit een boom gehaald.

De poes zou al sinds woensdag op dezelfde plek in de boom hebben gezeten. Een medewerker van de dierenambulance zou 's middags nog een kijkje genomen hebben maar kreeg de poes ook niet uit de boom. Omstreeks 17.10 uur werd de brandweer ingeschakeld die met een hoogwerker ter plaatse kwam.


De brandweerlieden hebben de poes meegenomen naar de brandweerkazerne waar het dier is overgedragen aan de dierenambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse inwoner (3-2-2012 om 22:45)
@dierenvriend .Kat uit boom reden is volgens jou geen werk voor hun.Dat is geen brand.Dus als jij bekneld raakt in een auto is ook geen werk voor hun.Blijf jij maar lekker bekneld zitten.Beestje zit weer lekker warm.Goed werk!!!
Marga (3-2-2012 om 16:39)
Wat zeur je dan als je ook vindt dat dieren gered moeten worden.Wie moet dan zo'n dier uit de boom halen? Jij? Wees nu toch eens blij en dankbaar dat de brandweermannen zich in hebben gezet voor het dier. Ik vind het geweldig en geld helemaal niet belangrijk in zo'n geval.
Dierenvriend (3-2-2012 om 16:17)
Dat dierenliefde mensen blind maakt wist ik. Ik ben ook van mening dat dieren gered mogen worden. Maar de kerntaak van de brandweer ligt ergens anders. Overigens kost het de Goesenaren 1 miljoen Euro per jaar. En geld etc... voor vrijwilligers is er niet meer. Dus?
Marga (3-2-2012 om 16:09)
Wat als iemand zelf een poging waagt en naar beneden flikkert? Ambulance - ziekenhuis - ziektewet of...........ja kan ook nog , een lijkwagen. Goed werk hoor brandweermannen!!!
Mar (3-2-2012 om 15:41)
@ Dierenvriend: Vertel eens, wat kost dat de gemeenschap dan? Brandweer is er voor mens EN dier hoor, ze staan toch paraat en hebben een hoogwerker. Dus ik zie echt jouw probleem niet.
Moeders (3-2-2012 om 15:34)
Ik denk dat redden van een kat stukken minder kost dan wat nieuwjaarsnacht gekost heeft. omdat 0,5 miljoen mensen het nodig vond om 68 miljoen euro's in de fik te steken en de lucht in te blazen om een halve seconde boem te horen. Dan beef ik mijn belastinggeld liever uit voor die kat !
Cookie-instellingen beheren