Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op horecagelegenheid Middelburg

Toegevoegd: 05-04-2005, 16.03 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Dinsdag omstreeks 01.45 uur vond in een horecagelegenheid in de Stationsstraat in Middelburg een overval plaats door drie mannen die onder bedreiging van twee wapens meer dan duizend euro buitmaakten.

Een van de aanwezigen, een 27-jarige Middelburger, die van de overvallers ergens anders moest gaan staan, kreeg enkele klappen. Van een andere bezoeker, waarvan geen gegevens bekend zijn, werden enkele honderden euro’s gestolen.

Het drietal verliet het pand en liep in de richting van de wijk Dauwendaele via het voetgangerstunneltje naast het station. Het signalement van de overvallers luidt als volgt: Het betreffen drie Nederlands / Surinaams / Antilliaans sprekende, donkergetinte mannen met een lengte van 1.80 – 1.85 m in de leeftijd van 20-25 jaar. Ze droegen handschoenen.

Twee van hen droegen een zwarte winterjas, de derde droeg een blauwe winterjas. Verder droegen ze alledrie een spijkerbroek en sportschoenen. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt mensen die iets gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren